Hvad siger MPH'erne – Københavns Universitet

Videresend til en ven Resize Print Bookmark and Share

MPH > Hvad siger MPH'erne

Hvad siger MPH'erne

"I januar 2015 slog Udenrigtsministeret en stilling som rådgiver på
sundhedsområdet på ambassaden i Mexico op. Jeg søgte stillingen og efter
mange måneders samtaler, prøver, tests, cases osv. fik jeg jobbet. Hele
familien er nu udsendt som diplomater til Mexico City. Det
er en drøm, som er gået i opfyldelse og jeg kan næsten ikke forstå, at vi
faktisk er her. Alle steder jeg kommer frem spørger de til min uddannelse og min
MPH-baggrund giver mig klare forspring i forhold til at forstå de mange samarbejdspartnere her. Så tak for nogle gode og spændende år på studiet. Den grad har ledt mig lige derhen, hvor jeg har drømt om at komme".
Anne Mette Brondbjerg, Vækstrådgiver (sundhed) på den danske Ambassade i Mexico City

"MPH-graden har gjort, at jeg i dag har det job, jeg har."
Louise Wohllebe, Projektleder i Kræftens Bekæmpelse

"Siden jeg blev færdig med min MPH i 2006, har jeg dagligt anvendt den viden, jeg erhvervede. Uddannelsen har bidraget til en styrkelse af mit faglige blik. Det har stor betydning for mig i mit arbejde med sundhedsfremme, forebyggelse og sundhedsplanlægning."
Mette Straarup Faxholm, Sygeplejerske

"Uden MPH-uddannelsen var jeg nok ikke blevet tildelt det ansvar, jeg sidder med i dag. Den har ført mig til et job som forebyggelseskonsulent, hvor jeg udvikler, planlægger og evaluerer projekter i kommunen med fokus på KRAM faktorerne. Uddannelsen har især styrket min kompetencer i at planlægge evidensbaserede indsatser og skærpet mit fokus på kvalitetssikring."
Janne Gotsæd-Petersen, Forebyggelseskonsulent, Lyngby Taarbæk Kommune

"Jeg synes, jeg har verdens fedeste job lige nu - men havde aldrig kunnet bestride det uden mine MPH-kompetencer."
Anne Dalhoff Pedersen, Sundhedsstyrelsen, Center for Forebyggelse

"Umiddelbart efter min MPH-grad fik jeg arbejde på Københavns Universitet som projektleder på en spørgeskemaundersøgelse. Herefter rykkede jeg til Statens Institut for Folkesundhed. Lige nu er jeg ansat som forsker på samme institut. Mit arbejde består blandt andet af formidling af forskningsresultater, egen forskning og undervisning."
Mette Juhl, Jordemor, MPH og ph.d., Statens Institut for Folkesundhed

"I 2006 skiftede jeg til et job som forskningsfysioterapeut på Gentofte Hospital. MPH-uddannelsen indgik i lønforhandlingerne og udløste kvalifikationstillæg. Sammenfattende har uddannelsen været med til at give mig muligheder for nye udfordringer, som jeg ikke havde overvejet, da jeg startede på studiet - og givet et grundlag at bygge videre på."
Carsten Juhl, Forskningsfysioterapeut, Gentofte Hospital

"MPH-uddannelsen betyder, at jeg er blevet lektorgodkendt med deraf følgende lønstigning. Den har også betydning for mig i min undervisning og vejledning af radiografstuderende. Her anvender jeg ofte de kundskaber, jeg har erhvervet under uddannelsen."
Lena Westphal Johansen, Underviser ved radiografuddannelsen, Professionshøjskolen Metropol

"Efter endt MPH-uddannelse fik jeg job som medicinsk teknologivurderingskonsulent. Men jeg havde fået blod på tanden - og forsvarede 7 år efter min MPH en ph.d. Jeg arbejder nu som forsker på Statens Institut for Folkesundhed. Igennem hele forløbet har min "MPH-viden" været af afgørende betydning."
Helle Wallach Kildemoes, Forsker, Statens Instituttet for Folkesundhed

"Siden min MPH har jeg arbejdet som apotekerfarmaceut, som udviklingskonsulent i Danmarks Apotekerforening og er nu apoteker på Nykøbing Falster Svane Apotek. Undervejs har jeg publiceret adskillige undersøgelser om receptfejl og patientsikkerhed. MPH-uddannelsen har uden tvivl været årsagen til, at jeg har kastet mig ud i disse undersøgelser."
Betina Kjær Hansen, Apoteker, Nykøbing Falster Svane Apotek

"For mit vedkommende har MPH-uddannelsen betydet, at jeg har ændret min karriere til at gå i en mere forskningsrelateret retning. Kort efter jeg blev færdig med min MPH begyndte jeg at planlægge en undersøgelse, som endte med at udvikle sig til en ph.d. Opbygningen af MPH-studiet passer rigtigt godt i tråd med, hvordan ph.d.-studiet er opbygget - bare i større udgave. Derfor har MPH-studiet gjort, at det er naturligt for mig at gå videre med ph.d.'en."
Line Lindahl Hjelmroth, Ergoterapeut og ph.d.-studerende, tilknyttet Næstved Sygehus og Syddansk Universitet

"Efter jeg blev færdig med MPH-uddannelsen, blev jeg ansat som vikar for forskningslederen inden for pleje og omsorg og rehabilitering på et klinisk forskningscenter. Derfor har jeg beskæftiget mig med forskning på fuldtid de sidste to år. Jeg har i den grad fået brug for de kompetencer, jeg opnåede gennem min MPH."
Helle Vendel Petersen, Klinisk Forskningscenter, Hvidovre Hospital, Ph.d. studerende ved Lunds Universitet

"Uddannelsen har haft stor betydning for mig og mit liv. Jeg er meget glad for min MPH og de alsidige muligheder, uddannelsen giver."
Annette Grønkær, Sundhedskonsulent, Sundhedsforvaltningen, Københavns Kommune